Tim Young
28.2.2021

Emmy umí objednat pacienty na očkování proti covidu a pozvat je SMSkou pomocí pár kliknutí lékaře. A mnohem více...

Hromadné objednávání na očkování covidu

Emmy pomáhá praktickým lékařům při organizaci očkování proti covidu více způsoby. Ale zásadní je možnost rychle objednávat velký počet pacientů bez nutnosti zaměstnat někoho navíc na jejich obvolávání. V této nahrávce ze schůzky pilotních lékařů 27. 2. ukazujeme jak lze vybrat pacienty z kartotéky k objednávání, nastavit ordinační dobu pro očkování a pak pacienty pozvat pomocí SMSky. Můžete si vybrat, zda mají pacienti možnost smskou termín stornovat odpovědí "Storno". Emmy pak umí doobjednat další pacienty do uvolněných termínů - podívejte se, jak je to jednoduché!

Kromě objednávání, Emmy se také umí dotázat pacientů na jejich zájem nechat se očkovat v ordinaci praktického lékaře a v případě souhlasu pacienta rovnou zapíše automaticky do ISIN. Můžete poslat dotaz typu:

Ordinace XY: Jan Novak, chcete se ockovat proti covidu v nasi ordinaci vakcinou AstraZeneca? Odepiste pouze "Ano" nebo "Ne".

Pokud pacient odpoví ano, Emmy ho zapíše automaticky do seznamu zájemců o očkování v dané ordinaci na ISIN. Alternativně může ordinace načíst seznam pacientů k zapsání do ISINu a Emmy se o to postará. Nebo lze pacienty k zařazení zadat ručně v kartotéce Emmy.

Zpět na výpis článků